El Mausa s’allunya de l’ascens

L’equip cau a la pista del Ràpid Santa Coloma 5 a 4

Tot i completar un partit amb un bon rendiment, el Mausa veu com partit a partit s’allunya de l’aspiració de pensar en l’ascens. La derrota avui a la pista del Ràpid Santa Coloma per 5 a 4 complica, per no dir que esvaix qualsevol possibilitat de playoff.

Nau ha estrenat el marcador donant un aventatge inicial al Mausa, que ràpidament els locals han neutralitzat. Miguilito poc després ha tornat a avançar els montcadencs, però el resultat al descans ha acabat amb empat a dos. A la represa Mario ha marcat el 2 a 3, però els colomencs han aprofitat el desfortuny dels homes de Jaro i han vist com en 12 minuts finals s’escapava el partit fins al 5 a 4 final. “Hem desaprofitat moltes ocasions a la primera part”, reconeixa Jaro que tenia clar que “guanyar a Santa Coloma era vital”. A més a més, l’expulsió de David i la davallada física de l’equip són algunes de les explicacions que dóna el tècnic per justificar la derrota.  Ara l’equip rep dissabte l’Arenys, el segon classificat