El Mausa salva un punt en els últims minuts

L’equip ha empatat a 3 contra el Bosco en un mal partit

Amb pràcticament tot el partit per sota en el marcador, el Mausa ha aconseguit finalment salvar un punt a casa contra el Bosco Rocafort i empatar a tres. Els homes Juan Antonio Jaro han fet un mal partit en línies generals i ha deixat escapar dos punts d’or contra un dels equips que tanquen la taula i fer un pas enrere per estar entre els primers del grup.

La primera part ha acabat amb 1 a 3. I no ha estat fins als darrers instants de joc amb cinc jugadors quan els montcadencs han empatat. “Si som justos, avui ens mereixíem la derrota”, confessa Jaro. Si el Mausa hagués sumat els tres punts es col·locava tercer, sabent que el Lliçà havia perdut i que el Lloret tenia jornada de descans. “Hem fet un pas enrere, però encara depenem de nosaltres mateixos per ser quarts i col·lar-se en la lluita per l’ascens”, diu el tècnic mentre conclou: “Les opcions hi són”.