El Montcada puntua al difícil camp del Tàrrega

Els verds han fet un excel·lent plantejament ofensiu però sense gols (0-0)

El CD Montcada ha sumat un valuosíssim punt al camp del Tàrrega, un dels pocs camps de la categoria on cap equip ha aconseguit guanyar aquesta temporada. I ho ha fet donant la cara, tocant, entregant-se i arriscant-se. Aquest és l’esperit verd que defineix les línies que ha dissenyat Jaume Creixell des que va arribar a la banqueta en substitució d’Alfonso Pino, i que ha permès passar de ser últim a escalar sis llocs a la taula en tres mesos.

El partit ha estat amb domini altern, amb ocasions a la primera part, amb valentia i coratge des del primer minut, però sense gols. La mala notícia del primer temps ha estat la lesió al genoll que ha obligat Paco Tamudo a retir-se abans d’hora als vestidors. Les proves mèdiques determinaran l’abast de la lesió.

El segon temps ha estat una fotocòpia al primer. Verticalitat, control al mig del camp, i una defensa implacable, amb gran joc i sense necessitats de tancar-se al darrere i defensar l’empat, sinó a buscar el que podrien haver estat tres punts màgics. El punt, però, és un gran resultat.

El més important és que l’equip ha demostrat que té solidesa per donar i per vendre. Ni la marxa d’Albert Cuadras dimarts, ni la baixa voluntària dijous d’Èric Calvo frenen la il·lusió d’un bloc. Uns que se’n van i altres que arriben. És el cas del jove davanter  José Serrat que la directiva va presentar divendres, i que podria debutar la setmana vinent. Un altre reforç que encara no ha pogut jugar cap minut encara és Fran Jerez que arrossega una lesió i que és previst que s’incorpori a les ordres de Creixell en les properes jornades.

Seccions:

Deixa un comentari