El montcadenc Robert Gómez, de 9 anys, queda subcampió amb Catalunya en el Campionat d’Espanya

Robert Gómez juga a l’Indústrias Santa Coloma, un dels millors planters de futbol sala a Catalunya

Robert Gómez amb la copa de subcampió amb Catalunya
Roberto Gómez

Robert Gómez, jove jugador montcadenc de 9 anys, va quedar subcampió amb la selecció catalana en el campionat d’Espanya en la categoria benjamí. El montcadenc va ser un dels 12 convocats amb Catalunya per disputar aquest torneig nacional i va fer un gran paper quedant primers de grup per davant de les Illes Balears, Castella la Manxa i Ceuta. En les semifinals van eliminar a la Comunitat de Madrid per 4-3, després de remuntar el 0-3 inicial. I en la final van caure 2-1 contra Galícia. Malgrat l’última derrota, és un molt bon resultat per Robert Gómez, ja que ha sigut la seva primera vegada amb la selecció catalana.

Robert va jugar en el FS Montcada des dels 4 anys fins a la temporada passada, quan va fitxar per l’Indústrias Santa Coloma, un dels millors planters de futbol sala de tota Catalunya. Durant aquesta temporada, Robert també va jugar el Campionat de comarques de Catalunya i el va guanyar amb el Barcelonès Nord.