El montcadencs Aitana i Pau Segura, campions de la Supercopa Catalana amb el KC Barcelona

L’equip barceloní es va imposar a la final al CK Vallparadís amb un gol d’or al temps afegit

El KC Barcelona celebrant el títol de supercampions de Catalunya
Josep Segura
Pau i Aitana Segura amb el títol de supercampions de Catalunya

Els germans nascuts a Montcada, Aitana i Pau Segura, es van proclamar el passat dissabte 15 d'octubre campions de la Supercopa Catalana de corfbol 2022 amb el KC Barcelona. El partit es va disputar a l'illa esportiva de Castellbisbal entre el CK Vallparadís, vigent campió de lliga, i el KC Barcelona, vigent campió de copa, i club on militen els jugadors montcadencs.

El partit va acabar amb empat a 27 i finalment, es va decidir en el temps afegit amb un gol d'or per part del KC Barcelona. D'aquesta manera, els montcadencs es van coronar com a campions de Supercopa amb el seu club.

Els germans montcadencs Aitana i Pau Segura, preseleccionats amb la selecció catalana absoluta per disputar el Campionat Europeu classificatori per al Mundial 2023.

D'una altra banda, els germans montcadencs Aitana i Pau Segura segueixen d'enhorabona, ja que han estat preseleccionats amb la selecció catalana absoluta per disputar el Campionat Europeu classificatori per al Mundial de corfbol 2023, que es disputarà la primera setmana de novembre a Antalya, Turquia.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari