El Multiópticas A no jugarà la final de la Lliga Nacional

Els montcadencs van perdre contra el Vallparadís per 18 a 15 al tercer matx de semifinals

Una jugada del tercer matx disputat a la pista del Vallparadís

El Multiópticas Isis A ha quedat eliminat a les semifinals de la Lliga Nacional de korbal, després de perdre el tercer i últim partit contra el Vallparadís de Terrassa per 18 a 15, en un matx molt igualat. El 4 al 1 dels primers 6 minuts deixava clar que els locals volien un partit semblant al primer amb moltes cistelles. Però, els montcadencs havien lluitat molt per arribar al tercer matx i no volien deixar escapar l’oportunitat. Al minut 13, el Montcada va empatar a 5 gràcies a una bona defensa i, en aquesta línia, el Montcada va aconseguir anar al descans amb un punt per sobre (8-9). A la represa, la igualtat va continuar, però dues cistelles inicials del Vallparadís els va permetre agafar les regnes del partit. El 10 a 10 serà ja el darrer empat de l’enfrontament però la tensió i la igualtat van continuar fins al final. Al minut 56, el Multiópticas Isis A va posar el 16 a 15 en el marcador i la tensió creixia, van ser uns darrers minuts d’infart en un gran matx de korfbal. Els locals van fer servir la seva experiència en aquest tipus de partit i, amb dues cistelles més, van aconseguir la desitjada victòria. El Vallparadís jugarà la final contra el CEVG, en la seva segona final consecutiva. Per la seva banda, el Montcada lluitarà pel tercer lloc contra el Vacarisses, aquest dissabte, 11 de juny, a les 17.30h al pavelló de la Mar Bella de Barcelona.