El Multiòpticas Isis A perd contra el CEVG per 18 a 19

Els montcadencs han baixat al quart lloc amb 13 punts

El Multiòpticas Isis A ha perdut aquesta jornada contra el CEVG per 18-19 en un matx amb un darrer minut d’infart. Malgrat el bon inici dels montcadencs en defensa i amb un parcial de 7-4 al minut 13, els visitants van reaccionar donant la volta al marcador, arribant-se al descans amb un 8 a 11. A la represa, els de Vilanova van continuar aprofitant l’encert fins aconseguir un avantatge de 8 a 14. A partir d’aquí i de mica en mica, els jugadors de Dani Vidaña van començar a remuntar gràcies a una bona feina en defensa i aprofitant les accions d’atac, sobretot amb un Marc Castillo encertat que va fer un total de sis punts. Un darrer parcial de 4-0 a partir del minut 53 va dexiar els seguidors locals amb la mel al llavis, ja que es va arribar a gaudir d’un parell d’atacs per empatar, però no es va aconseguir. Els montcadencs han baixat fins a la quarta posició de la Lliga Nacional amb 13 punts, empatat amb el CEVG, que és tercer.

D’altra banda, el Multiòpticas Isis B va encaixar la segona derrota de la lliga, en caure contra el Lladonosa per 8 a 12, en un mal partit dels montcadencs. Malgrat l’ensopegada, el conjunt de David Rúa manté el lideratge de la Segona Divisió.