El Multiòpticas Isis A suma el primer triomf a la Lliga Nacional

Els montcadencs van superar el Castellbisbal per 8 a 12

El Multiòpticas Isis Montcada A va guanyar el Castellbisbal per 8 a 12 a la segona jornada de la Lliga Nacional. Després d’una primera cistella dels locals, el Montcada va aconseguir un parcial d’1 a 7 gràcies a una molt bona defensa i un gran encert cara a cistella. El matx semblava sentenciat abans del descans, però la duresa sota cistella del rival i un parell d’errades defensives van permetre al Castellbisbal tornar a entrar en el partit acabant el primer període amb un 4-7. Amb un mal inici del segon temps podria haver arribat els nervis, però el joc dels montcadencs era més ràpid i efectiu. Un parcial d’1 a 5 tornava a posar les coses al seu lloc. La defensa de rebot dels locals no va donar resultats, la qual cosa va permetre als montcadencs sumar la primera victòria a la lliga.

Per la seva banda, el Multiòpticas Isis B no es va deixar sorprendre davant del Castellbisbal B, a qui va superar per 5 a 13. Amb un bon joc en atac i, sobretot, una gran defensa, els locals ja van marxar al descans amb un 2 a 8.

A la propera jornada, els dos equips del CK Montcada reben la visita del Vallparadís, invictes a les seves respectives competicions. Són els actuals sotscampions de lliga de Primera i Segona Divisió i, enguany, tornen a ser un dels candidats al títol. El conjunt B juga diumenge a les 9.30h i l’equip A a les 11.15h a la pista coberta de la Zona Esportiva Centre.