El nou projecte del sènior B del CFS Montcada mesura la seva fortalesa en el derbi contra l’FB Montcada

El partit es jugarà aquest dissabte, a les 16h, a la pista coberta de la Zona Esportiva Centre

El CFS Montcada ha decidit introduir canvis a la seva estructura tècnica i esportiva per intentar millorar la situació del segon equip, que juga al grup 3r de Segona Catalana. Oriol Ciurana, que dirigia el sènior B i l’aleví, va ser destituït a finals de gener per uns motius que el club no ha volgut fer públics. Ciurana, que va arribar al càrrec al març de 2018 en substitució de Juan Antonio Sarto, va dirigir el seu últim partit el 27 de gener amb una derrota contra l’FS Castellar B (4-5) que, un cop finalitzada la primera volta, va deixar l’equip a la novena posició amb 13 punts, a només tres del descens. 
Davant el perill que cinc jugadors d’aquest equip volguessin marxar amb l’entrenador que els havia portat, el club es va moure ràpidament i va decidir recórrer al sènior C, equip de nova creació que estava jugant al grup 1r de Tercera Catalana. Els responsables tècnics del CFS Montcada van decidir retirar aquest conjunt de la competició i integrar els seus jugadors al sènior B. De la mateixa manera, el seu entrenador, Roberto Gómez, va ser escollit com a substitut de Ciurana, qui ha estat reemplaçat a l’aleví per Sergi Durán. El Hierros Iserte C, que havia sumat 12 punts en 12 jornades, va jugar el seu últim partit el 19 de gener amb una derrota a la pista de l’FS Alella B (3-2).
 
El nou projecte per al sènior B va començar el 9 de febrer amb una important victòria contra el CE Inter Sentmenat (4-1). Un resultat que, fins i tot, va sorprendre el seu entrenador: “No m’esperava guanyar en el debut contra un bon rival i això ens ha de donar moral per aconseguir la salvació. Els jugadors, que van ser els primers que van voler tenir el gest d’ajudar el club en una situació tan complicada, volen fer bé les coses”, ha dit Gómez. El proper partit del Maderas San Andrés B serà el derbi contra l’FB Montcada que es jugarà aquest dissabte, a les 16h, a la pista coberta de la Zona Esportiva Centre. L’equip que entrena José Luis Carrasco va perdre el seu últim partit a casa de l’FS Cubelles (3-2) i arriba a aquest derbi a l’onzena posició amb 13 punts, a només un del descens. 
 
Nou derbi. A l’inici de la segona volta, l’AE Can Cuiàs torna a ser el líder del grup 3r amb 37 punts, tot i que el segon, el CE Escola Pia B, ha jugat un partit menys. El 24 de febrer, a Can Cuiàs, hi haurà un altre derbi local entre el líder i l’FB Montcada (12.30h).
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari