El parc de les Aigües acull dissabte la cloenda dels Jocs Escolars

Hi ha prevista la participació d’uns 700 infants de les diferents escoles de la ciutat

L’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME) de l’Ajuntament de Montcada i Reixac i el Consell de l’Esport Escolar de Montcada i Reixac (CDEM) organitzen demà la festa de cloenda dels Jocs Escolars al Parc de les Aigües. Els 760 infants i joves que han participat enguany en la lliga escolar gaudiran d’una jornada lúdica i esportiva, en la qual es lliuraran els trofeus als esportistes i equips millor classificats de la temporada.

Tots els participants es concentraran a les 9.40 hores al plaça Joanot Martorell, per després desfilar per l’avinguda de la Unitat fins arribar al lloc de la festa. A les 10.10 hores, es farà el lliurament de premis i tot seguit començaran les activitats, que consistiran en inflables, circuits de karts ecològics i de bicicletes, dos camps de 3X3 de futbol, rocòdrom i tirolina, entre d’altres. Al migdia hi haurà un dinar de germanor amb els participants, els pares i mares, entrenadors i organitzadors de la festa.

Els guardons per equips són el primer, segon i tercer classificats i els premis individuals se’ls emportaran el màxim encistellador, en bàsquet, i el màxim golejador en futbol sala. Tots els participants de la categoria multiesport rebran un trofeu ja que en aquesta categoria no n’hi ha classificació, per reduir la competitivitat entre els esportives més joves. Per la seva banda, els més petits de cada centre han fet psicomotricitat i a la Cloenda es faran una fotografia de conjunt i els del CEIP El Viver faran una exhibició de ball.

Tots els centres escolars de primària han participat aquest any als Jocs Escolars, així com també, entitats esportives de Montcada i Reixac: Associació Esportiva Can Cuiàs, Club de bàsquet Montcada, Joventut Altètica Montcada, Escola de Natació, Club de Handbol La Salle i club Unió d’Escacs Montcada.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari