El pavelló Miquel Poblet es queda petit en l’aniversari dels 25 anys del Shi-Kan

El club de karate compta des de dissabte amb una placa al pavelló M. Poblet en reconeixement a la seva trajectòria

El pavelló Miquel Poblet compta des de dissabte amb una nova placa en homenatge a una entitat esportiva, el Club de Karate Shi Khan. L’entitat va celebrar el seu 25è aniversari amb l’organització a Montcada d’una nova edició del Torneig Open d’Espanya de la modalitat kyokunshinkai, a la qual van assistir un centenar d’esportistes. El pavelló Miquel Poblet es va omplir de gom a gom per gaudir d’aquesta competició, en la modalitat combat al KO, en la qual van participar karateques de les categories cadet, promesa i sènior. Per retre homenatge al Shi Khan, a l’acte van assistir representants de la Federació Catalana de Karate, les autoritats municipals i un grup de veterans del Karate, molts dels quals han passat pel club local.

El club Shi Khan es va fundar a principi dels anys 80 de manera paral·lela a Montcada i Reixac i a Barberà. Al municipi, la seu de l’entitat està al pavelló Miquel Poblet, on ha format centenars d’infants en la filosofia del karate, el respecte, la tolerància i la disciplina. El president del club, José Rodríguez, va dir a l’acte que durant aquests anys, el Shi Khan ha passat per moments bons i d’altres no tant, però que “l’important és que molts infants i joves han passat per l’entitat”.
El regidor d’Esports de l’Ajuntament, el socialista Juan Parra, va destacar que arribar als 25 anys és una tasca que requereix de molt esforç i va agrair la feina feta pel club, “sobretot pel que fa a la formació dels infants”.
Per la seva banda, l’alcalde de Montcada i Reixac, el socialista César Arrizabalaga, va manifestar que la col·locació de la placa del Shi Khan al pavelló Miquel Poblet “simbolitza la qualitat dels clubs del municipi”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari