El primer equip escalfa motors per a la nova temporada

El club reforça la plantilla amb quatre nous fitxatges

El sènior A del Club d’handbol La Salle ja ha començat la pretemporada a les ordres de Dídac de la Torre i amb pràcticament tots els jugadors de l’any passat, juntament amb els nous fitxatges i alguns integrants del Sènior B. Els únics jugadors que encara no s’han incorporat són Pere Farrés i Juan Manuel “Lorca”. Els entrenaments es faran cada dia fins al 13 de setembre.


Per a la nova temporada el primer equip no podrà disposar d’uns dels seus jugadors més importants, Jesús Jiménez “Chus”,  que participa en un programa d’estudis a l’estranger. El conjunt s’ha reforçat respecte l’any passat amb alguns nous fixatges com Adrià Bonilla (Barberà), extrem esquerra que pot defensar tan de segon com d’avançat; Ricard Presas (Granollers), que va jugar al club fins a la categoria cadet i que, amb gairebé dos metres d’alçada, farà de porter; Aleix Illa (La Garriga),  extrem dret que va militar l’any passat a Primera Catalana i amb molta qualitat en el llançament, i Aaron Campos (Poble Nou),  jugador ambidextre que pot jugar tan a segona com a primera línia.

 

El calendari de la pretemporada va començar el 25 d’agost amb un partit contra un equip danés de Divisió d’Honor B, molt superior al conjunt montcadenc, que va perdre a casa per 15 a 36. Les següents cites portaran l’equip a Calella on jugarà contra l’Esplugues (el 4 de setembre); a Gavà, on disputarà un partit contra l’equip local (el 7) i a Parets, per participar al torneig anual, que ha guanyat els dos anys anteriors (11 i 12). El 8 de setembre jugarà a casa contra el Garriga i el 18 debutarà a la Lliga Catalana també a casa contra el Pardinyes.

Seccions:

Deixa un comentari