El primer partit oficial del CD Montcada femení finalitza amb una derrota

Repàs a la resta de la jornada per als equips locals

Primer onze titular de la història per al CD Montcada femení
CD Montcada

Futbol. CD Montcada. Segona Catalana Femenina. Grup 2n
El nou equip femení del CD Montcada no va poder obtenir un resultat positiu en el primer partit oficial de la seva història i va perdre aquest diumenge al camp del Can Boada per 3 a 1 en partit corresponent a la segona jornada del grup 2n de Segona Catalana. Judit Ibáñez, al minut 81 i amb un marcador de 3 a 0 en contra, va ser l'encarregada de fer el primer gol de la història d'aquest equip que el proper dissabte, a les 14h, disputarà el seu primer partit a l'estadi de la Ferreria contra el FC Montmajor. A Tercera Catalana masculina, el primer equip verd continua invicte i aquest dissabte va sumar la seva sisena victòria seguida al camp de la Unió Esportiva Avià B per 2 a 4. L'equip de José Antonio Montes, que al descans perdia per 2 a 1, va demostrar una gran capacitat de reacció i es va emportar els tres punts gràcies als gols de José Luis Casillas (24' i 46'), Cristian Vaca (53') i Gerard Grau (80'). Els montcadencs ocupen la primera posició amb 18 punts i estan empatats amb l'UE Sabadellenca. A la propera jornada, els verds rebran la visita del CF La Romànica.

Futbol. UE Sant Joan-Atlètic. Primera Catalana, Grup 1r
L'UE Sant Joan-Atlètic va estar a prop d'aconseguir la seva segona victòria de la temporada, però va acabar empatant contra l'UE Avià (2-2) després de deixar escapar un avantatge de dos gols. El partit es va posar ràpidament de cara per a l'equip de Can Sant Joan, que a la primera mitja hora de joc ja guanyava per 2 a 0 gràcies als gols d'Albert Jiménez (7') i (30'). L'Avià va retallar distàncies al començament de la segona part, però tot i gaudir d'una gran quantitat d'ocasions de perill, la Unió no va poder ampliar el seu avantatge i va acabar empatant després de rebre un segon gol en una de les poques aproximacions de l'equip visitant. Després d'aquest empat, els de Can Sant Joan baixa fins a la penúltima posició amb 5 punts i la propera setmana visitarà el camp del FC Girona B.

Futbol. EF Montcada. Primera Catalana Femenina, Grup 6è
El sènior femení de l'EF Montcada continua intractable com a visitant i aquest diumenge ha aconseguit la seva segona victòria de la temporada al camp del CE Sabadell B (0-4). Les 'reds', que han perdut els dos partits que han disputat com a locals, van demostrar un gran superioritat i al descans guanyaven per 0 a 3 amb gols de Sandra de la Cruz (7'), Nerea Rodríguez (27') i Ainara Talavera (33'). A la segona part, Talavera va tornar a marcar, al minut 87, deixant el resultat amb el definitiu 0 a 4. L'equip d'Antonio Moya ocupa la setena posició amb 6 punts i la propera jornada rebrà la visita del Soses Femení.

Handbol. CH La Salle. Primera Estatal, Grup D
El primer equip del CH La Salle va sumar aquest dissabte la seva segona victòria en els dos partits que ha disputat aquesta temporada al pavelló Miquel Poblet. Els montcadencs van fer un partit molt seriós per superar l'OAR Gràcia de Sabadell per 29 a 25. L'equip de Jaume Puig, que guanyava al descans per 13 a 11, sempre va anar per davant en el marcador, destacant els 8 gols aconseguits per Pau Maresma. Els lassal·lians ocupen la cinquena posició amb 4 punts i la propera jornada visitaran la pista del CH Bordils B.

Futbol. UD Santa María. Tercera Catalana, Grup 6è
L'UD Santa María segueix jugant a un gran nivell en els seus partits com a visitant i aquest diumenge va aconseguir una contundent victòria al camp de la UD La Planada (1-4). Poc abans del descans, els de Terra Nostra es va avançar gràcies a una acció de Joan Obdulia, tot i que els sabadellencs van poder empatar al minut 10 de la segona part. A partir d'aquí, i quan semblava que el partit estava més complicat, va arribar la reacció de l'equip d'Alfonso Torres, que va confirmar la victòria amb tres gols aconseguits per Quim Trias (60'), Genís Rosa (70') i Joan Obdulia (88'). L'UD Santa Maria puja fins a la setena posició amb 10 punts i la propera jornada buscarà el seu primer triomf de la temporada contra l'EF Barberà-Andalucia.

Futbol Sala. Broncesval Montcada. Tercera Nacional, Grup 1r
El Broncesval Montcada va encaixar aquest dissabte la primera derrota de la temporada a la pista de la Fundació Grama (5-3). Nacho Caño, després del descans, va poder neutralitzar el primer avantatge dels colomencs, que es van tornar a avançar fins al 3 a 1. Caño i Marc Cárdenas van completar el marcador per a l'equip d'Álex Fernández, que no va poder tornar de Santa Coloma amb cap punt. Els montcadencs són vuitens amb 3 punts i aquest dimecres, a les 12.30h, disputaran el partit ajornat a la pista de l'AEFS Arrels, corresponent a la segona jornada de lliga.  D'altra banda, el sènior B de l'FS Montcada va començar la temporada al grup 1r de Segona Catalana amb una derrota a casa contra l'FS Masnou (0-4). A la mateixa categoria, però al grup 3r, l'EF Montcada també va perdre a casa contra els Amics del Pou-Nou Escorial (4-6).

Futbol Sala. AE Can Cuiàs. Tercera Catalana, Grup 6è
L'AE Can Cuiàs va començar aquest diumenge la seva participació al grup 6è de Tercera Catalana amb una derrota a casa contra el CFS Matadepera (2-4). L'equip de Matías Ruiz va neutralitzar, gràcies a una acció de Raúl Alonso, el gol inicial dels visitants i al descans es va arribar amb l'empat a 1. A la segona meitat, el Matadepera es va tornar a avançar fins a l'1 a 3 i Viriato Camacho, al minut 40, va retallar distàncies per a l'equip local, que va encaixar el quart gol cinc minuts més tard. L'AE Can Cuiàs disputarà la segona jornada a la pista del CF Sala Vilomara.

Bàsquet. UB MIR. Tercera Catalana, Grup 7è
El GrupoUno CTC de l'UB MIR no va pode tornar de la pista del CB Sant Joan Despí B amb cap punt i va acabar perdent aquest dissabte per 61 a 53. L'equip de Marta Balaguer, que no va poder disposar de tots els seus jugadors, va acabar perdent amb un desavantatge de 8 punts i ocupa el sisè lloc del seu grup amb 6 punts. A la propera jornada, rebrà la visita del CB Coll. D'altra banda, el sènior femení del club blau va aconseguir una treballada victòria contra l'UE Mataró B (61-58) després de la disputa d'una pròrroga.

Tennis de Taula. CTT La Unió. Segona A Provincial, Grup 2n
El primer equip del CTT La Unió ha començat la temporada a un gran nivell i aquest diumenge va sumar la seva segona victòria en dues jornades a la pista del TT Foment Martinenc (1-5). Els montcadencs són un dels quatre equips que han pogut guanyar a les dues primeres jornades i rebrà, el proper diumenge, la visita del CCT Els Amics Terrassa B. D'altra banda, el segon equip va perdre el seu primer enfrontament de la temporada a casa de l'Agrupació Congrés A (5-1).