El Rec es mou organitza una jornada participativa per fer balanç del projecte

Aquest divendres s’ha programat un contacontes, un espai de joc familiar i una taula rodona oberta al veïnat

Un nen a l'espai de joc familiar que s'ha organitzat durant aquest any al Rec
RM

El Rec es mou tanca les seves activitats d'aquest any amb una jornada participativa i veïnal que es farà aquest divendres a partir de les 17h i inclourà un contacontes itinerant, des de la part del Rec de Can Sant Joan fins a Vallbona, un espai de joc familiar i una taula rodona per fer balanç d'aquest projecte d'acció social i comunitària.

Aquest projecte, que lidera la Taula Comunitària de Can Sant Joan, té com a principal objectiu dinamitzar, visibilitzar i dignificar l’espai públic entorn la part visible del Rec Comtal que travessa aquest barri i el de Vallbona (Barcelona). El Rec es mou va néixer el 2017 per iniciativa de la Taula, que va aconseguir el suport econòmic de les administracions –el Consorci del Besós, inicialment, i posteriorment, els ajuntaments de Montcada i Barcelona.

Durant el 2021, el Rec ha dut a terme activitats familiars com espais de joc i tallers de circ; propostes per a la gent gran, com passejades i sessions de gimba i iniciatives participatives, en col.laboració amb altres entitats del territori. Segons els organitzadors, que volen sumar més veus al projecte, les propostes han gaudit de molt bona resposta per part del veïnat. 

 

Seccions:

Deixa un comentari