El Reixac celebra aquest dissabte la Festa de la Primavera

La celebració inclou una recollida d’aliments per als menjadors socials del municipi

L’Escola Reixac celebra aquest dissabte la Festa de la Primavera, organitzada per l’Ampa del centre. El programa, que comença a les 9:30h, inclou competicions esportives, tallers, exhibicions a càrrec dels alumnes d’extraescolars, un concurs de play-back i inflables, entre d’altres activitats. La festa clourà amb l’actuació del grup de break dance Man in Black (20h), que també farà una master class per a tots els assistents.

 

La Festa de la Primavera també té un caràcter solidari, ja que l’Ampa ha fet una crida entre les famílies perquè portin aliments no pereceders que es donaran als nous menjadors socials que hi ha previst que obrin a Montcada pròximament. La celebració també serà una festa reivindicativa en contra de les retallades en educació. L’Ampa vendrà al seu estand samarretes grogues amb el lema SOS Ensenyament Públic.

 

D’altra banda, l’Ampa instal·larà un photocall sobre l’evolució dels vestits al llarg de la història –el tema de la Setmana Cultural que va tenir lloc a l’escola del 22 al 26 d’abril– perquè tothom qui vulgui es faci una foto disfressat de diferents èpoques i, a partir de la setmana següent, les imatges s’exposaran en una mostra a l’entrada del centre.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari