El Roller Can Cuiàs aconsegueix dos podis a la mitja marató de Madrid

Sheila Juan va guanyar en categoria absoluta femenina mentre que Jorge Fernández va ser segon a la masculina

L'equip de velocitat del Roller Can Cuiàs que va competir a Madrid
Roller Can Cuiàs

L’equip de velocitat del Roller Can Cuiàs va aconseguir ya la mitja marató de Madrid disputada el 14 de juny els seus millors resultats des de que va començar la seva etapa competitiva. Amb un temps de 47 minuts i 54 segons, Sheila Juan va aconseguir la victòria a la categoria absoluta femenina, sent la cinquena a la classificació general, mentre que Jorge Fernández va pujar al segon lloc del podi en l'absoluta masculina. L’equip montcadenc es va completar amb la presència de David Gazo,  Jesús Roldan, David León, Toni Giménez, Jessi Navas, Eva Maria Mora, ‘Bitxo’ Fernández y Montse Gairín. La segona edició de la Mataró Internacional de Patinatge de Madrid es disputa amb un recorregut de tres quilòmetres amb tres proves: marató, mitja marató i la patinada popular. En total, van participar uns 900 patinadors.