El Roller Can Cuiàs aconsegueix dos podis a Orpesa del Mar

Jorge Fernández va obtenir el segon lloc a la Mitja Marató i l’aleví Adrián Rodríguez va ser tercer

El Roller Can Cuiàs va estar representat per 14 patinadors a la primera prova de la World Inline Cup que es va disputar entre el 8 i el 10 de març a Orpesa del Mar (Castelló). Jorge Fernández va obtenir el segon lloc a la classificació general de la Mitja Marató. D’altra banda, l’aleví Adrián Rodríguez va aconseguir la tercera posició al Trofeu Internacional d’Orpesa del Mar, sumant els seus resultats a les curses de 10 km, 500 metres en línia i 2.000 m. puntuació. Aquest 16 de març, un total de 8 patinadors, des de la categoria benjamina fins a la sènior, participaran al Campionat de Catalunya de pista que es disputarà a Lliçà d'Amunt.