El Roller Can Cuiàs aconsegueix nou podis a València i Barcelona

A les últimes setmanes, el club local ha participat a la Copa d’Espanya aleví, al Campionat d’Espanya infantil i juvenil, a la Barcelona Rollet Marathon i a la II Copa Descens Barcelona

Representació del Roller Can Cuiàs a Paiporta (València)
Roller Can Cuias

Tot i ser encara aleví de primer any, Adrián Rodríguez, del Roller Can Cuiàs, va aconseguir la sisena posició a la classificació general de la Copa d'Espanya aleví que es va disputar el 4 i 5 de maig a Paiporta (València). En aquesta seu i durant aquest mateix cap de setmana, també es va disputar el Campionat d'Espanya Infantil i Juvenil. L'equip infantil local va debutar en aquesta competició i Iván Roldán, juvenil de primer any, va acabar a la 20a posició de la classificació general. El també juvenil Pau Chorro va finalitzar al 27è lloc.

D'altra banda, el club local va aconseguir sis podis a la Barcelona Roller Marathon que es va disputar el 5 de maig a Barcelona. El sènior Marc Manzanares, els màsters 40 Sergio Álvarez i M. Carmen 'Bitxo' Gómez i el màster 50 Antonello d'Amato van guanyar las cursa de 24 km a les seves respectives categories. Als 5km, María Giraldez va ser la millor a la categoria alevina. També als 24km, Danny Molina va ser tercer a la categoria M30. Per la seva part, el sènior Pablo Soler i el màster Diego Villar van aconseguir la segona i tercera posició respectivament a la 2a Copa Descens Barcelona, que es va disputar el dia 4 a Montjuïc i que va servir de preparació per als World Roller Games 2019 que es disputaran al mes de juliol a la capital catalana.

Més presència local. La montcadenca Mirea Téllez, del CP Cobra d’El Prat de Llobregat, va aconseguir la 36a posició a la Copa d’Espanya aleví que es va disputar el 4 i 5 de maig a Paiporta (València).