El Roller Can Cuiàs ofereix un gran rendiment a les 24 hores del Roller Tour Calafat

Els 52 patinadors locals que van participar a la prova disputada el 23 de juliol van aconseguir pujar al podi de les seves respectives categories

El Roller Can Cuiàs, durant la seva participació a Calafat
Roller Can Cuiàs

El Roller Can Cuiàs va obtenir uns grans resultats a les 24 hores del Roller Tour Calafat que es va disputar el passat 23 de juliol en aquest circuit de velocitat situat a la província de Tarragona. El club local, en col·laboració amb l'Associació de Patinadors de Barcelona (ABP), va competir amb la representació més nombrosa de tots els participants amb un total de 52 patinadors, dividits en nou equips, i tots van aconseguir pujar al podi. Van guanyar la medalla d'or l'APB Supernenas Can Cuiàs (categoria sport femení de 7-8 patinadors), l'APB PDJ Can Cuiàs (routier mixt de 5-6 patinadors) i l'APB Calm Can Cuiàs (race mixt de 3-4 patinadors). La plata va ser per a l'APB Core Can Cuiàs (sport masculí de 7-8 patinadors), l'APB Fast Road Can Cuiàs (race masculí de 3-4 patinadors), l'APB Akelarre Can Cuiàs (sport femení de 7-8 patinadors) i l'APB Keep Can Cuiàs (race mixt de 3-4 patinadors). El bronze va ser per a l'APB Los Leones Can Cuiàs (sport masculí de 7-8 patinadors) i l'APB Las Liebres de Can Cuiàs (race femení de 3-4 patinadors). El Roller Can Cuiàs va aconseguir situar dos dels seus equips entre els deu primers de la classificació general absoluta. L'APB Core Can Cuiàs va ocupar el sisè lloc després de fer 627 quilòmetres (193 voltes a un circuit de 3,2 quilòmetres) en 24 hores mentre que l'APB Los Leones Can Cuiàs va ser desè amb 565 quilòmetres i 174 voltes. Cal destacar, que la volta més ràpida de la representació local la va fer Jorge Fernández (6 minuts i 4 segons).