El Ròller Can Cuyàs tanca la temporada amb uns resultats excel·lents a les 24 Hores RollerTour

El club local va aconseguir quatre primeres posicions i tres tercers llocs

Els patinadors del Ròller Can Cuyàs i de l'Associació de Patinadors de Barcelona que han participar a les 24Hores RollerTour
Ròller Can Cuyàs

El Ròller Can Cuyàs ha tancat la temporda abans de les vacances d’agost amb uns resultats excel·lents a les 24 Hores RollerTour, una de les proves d’ultrafons més dures d’Espanya que es va disputar els dies 22 i 23 de juliol al circuit de Calafat, a l’Ametlla de Mar. El campionat va comptar amb la participació de 120 equips i més de 500 esportistes estatals i internacionals. El club montcadenc va competir amb set equips, formats per patinadors locals i de l’Associació de Patinadors de Barcelona.

 

Els resultats locals més destacats van ser les primeres posicions de l’equip Rolledup a les proves 24h femenines; el GPS-SAF, en duet mixt; el Roller Flash, en routier 24h femenines, i el Fast en Race, 24h femenines. També van pujar al podi, al tercer lloc, el conjunt Core a les 24h masculines; el Core 2, en routier 24h masculines; i el PDJ, en 24h masculines. D’altra banda, el Keep&Calm va finalitzar quart en routier 24h masculines i el Furious va ser també quart en race 24h masculines. Els primers conjunts van recórrer un total de 600 quilòmetres, remarcant els millors temps per volta de Jorge Fernández i Jordi Lagares, amb un registre de 5 minuts i 45 segons.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari