El Sant Joan crea una desena d’equips en la seva primera temporada

El nou projecte esportiu serà coordinat per Óscar Perez, Jordi Vargas, Tomeu Alemany, Rubén Tardío i Daniel Baena

D’esquerra a dreta, Óscar Pérez, Jordi Vargas, Tomeu Alemany, Rubén Tardío i Daniel Baena, els coordinadors dels equips de la base
Futbol Base Sant Joan Atlètic

La primera temporada del futbol base del Sant Joan Atlètic s’estrenarà amb una desena d'equips, des de prebenjamins fins a juvenils. El club tindrà tres equips femenins en categories de veteranes, infantils i cadet. “Per ser el primer any, el projecte ha estat tot un èxit, que ens ha sorprès gratament”, reconeix Rubén Tardío, un dels coordinadors del nou futbol base. “Hem rebut molt suport de la gent en aquest inici que ha exigit d’un treball diari dur”, afegeix Tardío, qui no descarta que es puguin formar nous equips, “encara que amb el que tenim és suficient”.

L’entitat està a l’espera de l’assignació d’horaris d’entrenament per part de la Regidoria d’Esports. Està previst que els entrenaments dels nous equips comencin la primera setmana de setembre. Set dies abans començaran la pretemporada els dos amateurs i el juvenil. La coordinació dels equips de la base està formada per Óscar Pérez, Jordi Vargas, Tomeu Alemany, Rubén Tardío i Daniel Baena.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari