El Sant Joan fa un bon partit i venç el Santa Eulàlia (1-2)

Els gols montcadencs han estat obra de Cristian Artés i Edgar

La bona ratxa que acompanya el Sant Joan Atlètic ha continuat aquest dissabte, 2 d’abril, en el seu desplaçament a casa del Santa Eulàlia de Ronçana. Els homes d’Osvaldo Leboso han vençut els del Vallès Oriental per 1 a 2, precisament el resultat que el Santa Eulàlia va aconseguir al camp de Can Sant Joan al novembre passat. Però l’equip montcadenc de la Primera Volta no s’assembla al que avui s’ha emportat els 3 punts a domicili, tot i que el primer gol, al minut 17, ha estat pels de casa, després d’una errada defensiva del Sant Joan.

Però 5 minuts més tard, els del Vallès Oriental han fet un penal a Abdul que ha materialitzat Cristian Artés, posant l’1 a 1 al marcador. Al minut 35, una triangulació entre Caba, Josep i Edgar ha acabat en gol, posant l’1 a 2 definitiu. A la segona part el Sant Joan no ha patit gaire per mantenir el resultat favorable i ha tingut ocasions de gol que no s’han fet realitat, però el Santa Eulàlia de Ronçana no ha provocat gaire perill ni ha tingut ocasions de marcar. “Avui ha estat un plaer veure jugar l’equip”, ha manifestat el president del club, José González. Amb la victòria d’aquest dissabte, La Unió Esportiva Sant Joan suma 38 punts al Grup Novè de Segona Territorial.