El Sant Joan guanya el Singuerlín per 4-0 en el primer triomf a casa de la segona volta

Els locals segueixen al vuitè lloc per la cua amb 31 punts

La UE Sant Joan At. ha aconseguit aquest diumenge la primera victòria a casa de la segona volta en vèncer el Singuerlín, el vuitè classificat del Grup Segon de Primera Territorial, per 4-0. Els montcadencs han fet un dels millors partits de la temporada, amb molta serietat defensiva i moltes ganes d’oferir un bon resultat a la seva afició. Els local s’han avançat en el marcador al minut 36 en aprofitar Perico una passada llarga de Raúl Catena, el capità que avui s’ha acomiadat de l’equip per motius laborals després de sis temporades a la plantilla de Can Sant Joan. A la represa, La Unió ha sortit molt ficat en el matx i al 48, el davanter Jordi Gil, el darrer fitxatge incorporat aquesta setmana, ha fet el 2-0. El tercer gol l’ha marcat Eric Calvo, que ha sortit al segon període. El Sant Joan ha fet el darrer gol al minut 90 en transformar Subi un penal que els rivals han comés sobre Edgar.

L’entrenador montcadenc, Marc ‘Pitu’ Rodríguez, s’ha mostrat molt content perquè “per fi ha arribat la primera victòria a casa de la segona volta. Espero que ens doni confiança per allunyar-nos del descens”, ha dit el tècnic. El Sant Joan és el vuitè per la cua amb 31 punts, fregant els llocs que baixen, que enguany poden ser fins a sis els clubs que perdin la categoria a causa dels descensos compensats.