El Sant Joan obté una contundent victòria contra el Sant Celoni

La Unió capgira el marcador i guanya 4 a 2

Amb ordre i constància, el Sant Joan ha resolt a casa l’important xoc contra el Sant Celoni, un rival directe en la lluita per la permanència. La Unió ha imposat un joc ràpid i resolutiu que ha permès capgirar el 0 a 1 en contra, per acabar guanyant 4 a 2.

A la primera part, l’equip d’Oswaldo Leboso ha jugat més ordenat, però s’ha vist sorprès per un gol de l’equip del Montseny. La gran actitud i el desbordament per les bandes, tant d’Èdgar per la dreta i Marcos per l’esquerra ha permès primer igualar el marcador i marxar al descans amb una avantatge de 3 a 1. Un altre dels jugadors decisius ha estat una de les darreres incorporacions, Gabriel. El trident ofensiu ha fet parar bojos a la defensa del Sant Celonia.

A la represa, el panorama del partit ha canviat del tot. L’escenari s’ha convertit en més esperit de lluita i ha acabat amb l’expulsió de dos jugadors per cada bàndol. La Unió ha marcat el quart, però en una badada defensiva. ” L’èxit avui dels de Can Sant Joan ha estat el control del mig del camp i fer gran el desplegament i la rapidesa del joc ofensiu”, ha destacat Leboso.