El Sant Joan perd amb el Llefià 0-3 en el Dia del Soci

El club ha dedicat la jornada a la lluita contra la violència de gènere

La UE Sant Joan Atlètic no ha pogut oferir una victòria a la seva afició i ha acabat perdent per 0-3 a la segona part en la jornada dedicada al soci que s’ha fet coincidir aquest matí amb la visita del Llefià, un dels equips de la part alta de la classificació del Grup Segon de Primera Territorial amb 45 punts. Els montcadencs, que lluiten per eludir el descens, només comptaven a la banqueta amb un canvi a causa de les lesions de Sergio Hermoso, Zapata i Cristian Rincón, i les absències de Lara per motius familiars i de Josep Cortés i Jordi Gil que no han aparegut pel club, segons ha explicat un dels entrenadors, Marc ‘Pitu’ Rodríguez. La primera part ha estat força igualada i ha acabat amb el resultat d’empat a zero. A la represa, el Llefià ha marcat el primer gol al minut 57 a la sortida d’un còrner i, al 64, ha ampliat la diferència en culminar una contra. Amb tot el Sant Joan bolcat davant per intentar remuntar el resultat, el rival ha aconseguit el tercer gol al minut 74. Rodríguez ha lamentat la derrota perquè deixa l’equip cada vegada una situació més perillosa. Per al tècnic, cal prendre una decisió i buscar un revulsiu. “Marcos Hermoso i jo ho parlarem aquesta setmana vinent amb la directiva, però creiem que s’ha de portar un nou entrenador per donar un gir a la situació negativa”, ha dit Rodríguez, qui lamenta no haver pogut oferir una victòria a l’afició en el Dia del Soci.

El club ha aprofitar la jornada per retre homenatge a totes les dones maltractades. Al matí, un grup de mares de l’EF Montcada ha jugat un partit al camp municipal de Can Sant Joan i després la directiva ha fet el lliurament de diversos obsequis. L’acte ha comptat amb la presència de diverses autoritats municipals com l’alcalde, César Arrizabalaga, i el regidor d’Esports, Juan Parra, ambdós del PSC.