El Sant Joan juga a casa contra el Puig-reig i el CD Montcada es desplaça al camp del Joanenc en la tercera jornada de la fase d’ascens

El SAnta María juga al camp del Llano i el FB Montcada visita Badia

La UE Sant Joan Atlètic i el CD Montcada reprenen la fase d'ascens amb les piles carregades
Berta Barcons

Després del parèntesi de les vacances de Setmana Santa, aquest cap de setmana es reprenen les competicions de futbol. A la Segona Catalana, la UE Sant Joan Atlètic i el CD Montcada disputaran la tercera jornada de la fase d’ascens. El conjunt de Daniel Sánchez, que lidera la classificació del grup 4 amb 57 punts, a tan sols sis d’aconseguir matemàticament l’objectiu de pujar, rebrà aquest dissabte al camp municipal de Can Sant Joan (18h) la visita del Puig-reig, a l’última plaça, amb 38 punts.

“Serà un bon partit. Ens toca ser nosaltres mateixos i tornar a sumar a casa després de la derrota davant del Castellar”, assegura Sánchez, qui ha afegit que “anem pas a pas i estem centrats a fer la millor fase d’ascens possible sense pensar en el matalàs de punts que tenim”.

Serà un bon partit. Ens toca ser nosaltres mateixos i tornar a sumar a casa després de la derrota davant del Castellar

Daniel Sánchez, entrenador de la UE Sant Joan Atlètic

Per la seva banda, el CD Montcada es desplaça aquest dissabte (16h) al camp del Joanenc, al tercer lloc amb 44 punts, a dos d’avantatge respecte l’equip de Miki Corominas, que és al cinquè lloc empatat a punts amb el Ripollet, que es troba a la quarta posició. “Esperem canviar la dinàmica i sumar la primera victòria a la segona fase. A Joanenc, ens trobarem un ambient similar al que vam viure a Puig-reig, amb molt de públic a la graderia”.

Esperem canviar la dinàmica i sumar la primera victòria a la segona fase. A Joanenc, ens trobarem un ambient similar al que vam viure a Puig-reig, amb molt de públic a la graderia

Miki Corominas, tècnic del CD Montcada

Altres partits

A Tercera Catalana, la UD Santa María juga aquest diumenge (12h) al camp del Llano, cuer del grup 13 amb 8 punts, mentre que els montcadencs ocupen l’onzena posició, amb 31. A la Segona femenina, el FB Montcada també es desplaça aquest diumenge (10.15h) al camp de l’últim classificat, que en aquest cas és el Badia, amb 4 punts. Les jugadores locals estan situades a la desena posició, amb 15 punts.

Deixa un comentari