El Sant Joan s’imposa a l’Alzamora (1-3) en un matx amb moltes expulsions

Aquest és el segon triomf consecutiu

El Sant Joan ha aconseguit aquest diumenge la segona victòria consecutiva en superar l’Alzamora, el cuer del Grup Segon de Primera Territorial, per 1-3 en un matx marcat per les expulsions. Els montcadencs s’han quedat amb un home menys per la targeta vermella del defensa central, Cachorro, al minut 15. En aquesta jugada, l’àrbitre també ha xiulat un penal que ha significat l’1-0. Però, La Unió no s’ha enfonsant malgrat el contratemps i, en només un quart d’hora, han donat la volta al marcador amb gols d’Ezequiel, que ha sortit en substitució de Gabriel, i de Cristian Guerrero. A partir d’aquí, el partit va prendre un altre gir a causa de noves expulsions, que en aquesta ocasió van afavorir La Unió, ja que l’Alzamora es va quedar amb 9 homes. El Sant Joan va tornar a ampliar la diferència amb un gol d’Eric Calvo deixant el matx llest per a sentència. L’última mitja hora de joc ha estat un pur tràmit perquè els homes d’Oswaldo Leboso sumessin tres punts molt valuosos per mantenir la categoria. “Guanyar aquí era molt important, seguim endavant en la nostra lluita per la permanència”, ha dit el tècnic.