El Sant Joan vol seguir perseguint la promoció al camp del Parets

El Santa Maria jugarà al camp del Vilamajor

A la Segona Regional, els dos equips montcadencs hauran de jugar fora de casa demà. A les cinc, el Sant Joan visita al camp del Parets. Ara mateix, l’equip de ‘Cuqui’ ocupa la segona posició del grup amb 65 punts, empatat amb La Torreta a qui la Federació li va donar per guanyat, amb el resultat de 0 a 1, el seu partit a casa del Montornès que s’havia suspès a falta d’un minut per al final. La finalització amb aquest 0 a 1 és una bona notícia per al Sant Joan en el seu objectiu de superar al seu rival en el goal average. Ara mateix, els montcadencs, gràcies a la seva contundent victòria sobre el Montmeló per 5 a 2, tenen un gol més que La Torreta i això els dóna la segona posició del grup, i per tant la possibilitat de jugar la promoció d’ascens, a falta de tres jornades pel final.

Cuqui, entrenador del Sant Joan, es mostra optimista amb el moment de forma dels seus jugadors. L’equip ha d’anar partit a partit i marcar una gran quantitat de gols, però, segons la seva opinió, la promoció no es decidirà pels gols sinó pels punts.

El rival de demà, el Parets, està a la part baixa de la taula. És antepenúltim amb 26 punts. A la primera volta, els montcadencs van guanyar per 2 a 1. Cuqui ens parla del partit de demà a Parets contra un rival que s’està jugant el descens.

D’aquí al final de temporada, el Sant Joan jugarà dos partits a fora de casa, al camp del Parets i el Palautordera, i un a casa, contra el Lliçà d’Avall. Per la seva part, La Torreta jugarà dos partits a casa i una fora. Per Cuqui, no és un problema haver de jugar més partits com a visitants.

L’últim partit de la Torreta serà a casa contra el Santa Maria. Cuqui somriu quan li preguntem si espera l’ajuda del rival ciutadà.

Per la seva part, el Santa Maria també jugà demà, a les sis, al camp del Vilamajor. Vuitens amb 44 punts, l’única aspiració dels homes de Quique Berlinghieri es mantenir aquesta posició i intentar agafar al Lliça d’Avall que, amb un punt més, és setè. El Vilamajor es desè amb 43 punts i, de guanyar, superaria als montcadencs. A la primera volta, el Santa Maria va perdre per 0 a 1 a casa.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari