El Santa Maria aconsegueix la permanència a Segona Regional

Els montcadencs van guanyar el darrer partit de lliga al camp de la Peña Los Amigos per 0-1 amb gol de Raúl

La UE Santa Maria seguirà la temporada vinent a Segona Regional. El conjunt de Terra Nostra va confirmar la permanència a la categoria que va assolir l’any passat gràcies a la victòria al camp de la Peña Los Amigos de les Franqueses per 0-1, amb gol de Raúl a la segona part, en el darrer matx de la competició disputat el 27 de maig.

D’infart. El Santa Maria ha patit fins al final, però ha pogut assolir l’objectiu inicial de la campanya. “No pensàvem que ens costaria tant, però estem molt contents”, ha dit el capità Javier Lara. El darrer partit va ser vibrant, ja que a la mitja hora de joc el Santa Maria es va quedar amb un home menys per l’expulsió de Javi Bermejo. Als 20 minuts de la represa, el col·legiat va deixar amb 10 homes el rival. Ja amb les forces igualades, l’equip montcadenc va marcar el gol del triomf i de la permanència. El Santa Maria ha acabat a la catozena posició amb 38 punts al Grup Novè de Segona Regional.
Per la seva banda, el Sant Joan Atlètic –l’altre equip montcadenc enquadrat al Grup Novè– ha finalitzat la temporada a la setena posició abm 51 punts. Al darrer matx de la competició, l’equip de Víctor Ortega van empatar a quatre al camp del Lliçà d’Avall.
Ambdós clubs montcadencs a Segona començaran a planificar la pròxima temporada en els propers dies.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari