El Santa Maria empata ‘in extremis’ amb dos gols en el descompte

Dani Varón i Quim Trias segellen l’empat final (3-3) contra el Sant Joan XXIII de Terrassa

Xavi Virgili va marcar l'empat a tres definitiu contra el Sant Joan XXIII de Terrassa
Raül Rivas

Tot i el mal partit dels de Terra Nostra dissabte contra el Joan XXIII de Terrassa a La Ferreria, el conjunt que entrena Guillermo Andrés va saber treure un empat valuós igualant un desfavorable 1-3 en els dos últims minuts de partit. El capità, Quim Trias, en una pilota dividida després d’un xut llarg va marcar l’empat que té un gust “agredolç”, segon el tècnic local perquè confiaven en la victòria. «Hem determinat el partit amb amor propi i orgull», valora el tècnic.

Al Santa Maria li va costar entrar en un partit en què no sortia cap jugada trenada: «Generàvem continus errors i això em va obligar a canviar el sistema de joc habitual», reconeix Andrés qui destaca que l’identitat de l’equip és tenir el control de la pilota. Al descans el marcador era favorable als de Terrassa (0-2).

A la represa, els de Terra Nostra van buscar un ritme més ofensiu amb la circulació de la pilota i aprofitar la rapidesa a les bandes i Kamel va retallar distàncies en el minut 61, però, els egarencs van marcar l’1 a 3 en el 64.

«Vam arribar al final amb més força física i vam volcar-nos en atac», explica el tècnic. Però no va ser durant els tres minuts que va afegir l’àrbitre que es va decidir l’empat final, amb gols de David Varón i Xavi Virgili. Guillermo Andrés ha destacat la bona actuació dels jugadors del B, que van mitigar les nombroses baixes que arrossega el Santa Maria.