El Santa María encaixa la segona derrota consecutiva en perdre contra el líder

L’equip d’Andoni Ortolà cau contra l’Esquerra de l’Eixample per 2-4 en un matx amb polèmica arbitral. A la Segona femenina, el FB Montcada suma el primer triomf del 2023 contra el Moià (3-0)

El Santa María s'ha situat a tan sols tres punts del descens
Berta Barcons

La UD Santa María ha encaixat la segona derrota consecutiva després de perdre contra L’Esquerra de l’Eixample, el líder del grup 13 de Tercera Catalana, per 2-4 en un matx amb polèmica arbitral. Els de Terra Nostra, que s’han situat a tan sols tres punts del descens, han mostrat el seu malestar amb l’actuació arbitral en considerar que les decisions no van ser encertades i els van perjudicar. “El primer gol va ser en fora de joc i en el segon i el tercer hi va haver dues mans del rival que no xiula, deixant seguir la jugada. Sentim molta impotència amb un resultat que no correspon amb la realitat”, assegura el tècnic, Andoni Ortolà, qui opina que “l’equip va jugar bé, tenint a l’Eixample 40 minuts sense sortir del seu camp. Amb aquestes ajudes és impossible aconseguir-ne res de positiu. Lamentable”.

El primer gol va ser en fora de joc i en el segon i el tercer hi va haver dues mans del rival que no xiula, deixant seguir la jugada. Sentim molta impotència amb un resultat que no es correspon amb la realitat

Andoni Ortolà, entrenador de la UD Santa María

El Santa María es va avançar en el marcador dues vegades, amb l’1-0 al minut 5 obra d’Eduardo Torrato i amb el 2-1 marcat per Oriol Repiso al 20. El rival va marcar en el minuts 8, 33, 62 i 89. Amb aquesta derrota, els montcadencs s’han situat a la desena posició, amb 29 punts. El pròxim cap de setmana, el Santa María s’enfrontarà a un rival directe en la classificació, amb la visita al camp del Piferrer, un lloc per sota amb 28 punts. “Ens hem posat a tres punts del descens i hem de reaccionar i ens hem de sobreposar als últims mals resultats”, ha indicat Ortolà.

Segona femenina

Les jugadores del FB Montcada celebren la victòria al vestidor
FB Montcada

El FB Montcada ha aconseguit la primera victòria del 2023 en superar el Moià per 3-0, amb gols d’Andrea Alcalà (12′), Nuria Martínez (14′) i K. Edith Ortiz (53′). Les montcadenques ocupen la desena posició, amb 15 punts, mentre que el rival ha baixat fins al penúltim lloc, amb 9. “Vam controlar tot el partit des del principi, creant moltes ocasions. L’equip s’està consolidant i l’actitud de les jugadores és immillorable”, ha comentat Alan Martiarena, de l’equip tècnic.

Vam controlar tot el partit des del principi, creant moltes ocasions. L’equip s’està consolidant i l’actitud de les jugadores és immillorable

Alan Martiarena, del FB Montcada

La pròxima jornada, el FB Montcada visitarà el camp de la Pirinaica, a la tercera posició, amb 38 punts.