El Santa María obté un valuós empat a Cerdanyola (2-2)

Els pròxims rivals dels de Terra Nostra són els líders del grup

L’empat que ha obtingut aquest diumenge, 26 de febrer, la UD Santa María del camp del Cerdanyola ha estat un cop de moral per als de Terra Nostra, que lluiten per la salvació i sortir dels llocs de descens del Grup Sisè de Tercera Catalana. Els montcadencs han empatat a 2 gols un matx fora de casa, que ha començat amb un 1 a 0 als 10 minuts de joc. El primer gol del Santa María ha arribat al minut 35, de mans de Jordi. Amb l’empat s’ha arribat a la fi de la primera part i a la represa, Fran ha fet l’1 a 2 al minut 60. Al 70, el Cerdanyola ha posat el 2 a 2 definitiu. “Ha estat un partit molt igualat; hem jugat de tu a tu i s’ha notat que ambdós equips necessitàvem la victòria”, ha manifestat l’entrenador del Santa María, José Luis Sánchez.

Al conjunt de Terra Nostra li esperen un seguit de jornades complicades. Aquest dimecres, 29 de febrer, l’equip disputarà el partit ajornat contra el Sant Celoni, a l’estadi de la Ferreria (21h). Els del Vallès Oriental són els tercers classificats. Dissabte vinent, dia 3 de març, serà el torn del líder, el Sant Joan, en el que serà el derbi local. Després toca el Can Rull, quart, i el Barberà, segon. “Tenim un calendari difícil, si obtenim almenys set punts, ja em conformaria”, explica Sánchez.