El Santa Maria supera La Románica (2-1) en un partit molt disputat

Quim Trias i Gerard Vendrell van capgirar el gol del conjunt de Sabadell

Gerard Vendrell lluita una pilota en el darrer partit contra el Pajaril
Raül Rivas
Gerard Vendrell va marcar el gol de la victòria contra La Románica

Dues victòries consecutives i quatre partits sense conéixer la derrota. Aquest és el balanç de les darreres quatre jornades. Aquest dimecres, el Santa Maria va haver de lluitar a l'estadi de La Ferreria en un partit de gran intesitat per endur-se els tres punts contra la Romànica, en una jornada endarrerida del mes d'abril.

Els de Sabadell van sorprendre als de Terra Nostra amb un gol molt matiner en el minut dos de partit, després d'una desafortunada acció defensiva. La insistència dels local va tenir recompensa en el minut 18, quan Quim Trias va aconseguir empatar el matx. L'equip no s'acabava de trobar còmode, amb alguns errors de pèrdua de l'esfèric, i també alguna ocasió d'avançar-se en el marcador abans d'arribar al descans.

"Al vestidor vam apostar per pivotar més al mig del camp per poder desplaçar el joc ofensiu des de les bandes i associar més al mig per acabar jugant amb bandes", ha explicat el tècnic, Guillermó Andrés. Al minut 51, Gerard Vendrell avançava amb el 2 a 1, mentre l'equip sumava alguna ocasió més per ampliar distàncies. "La clau dels bons resltats és el compromís", ha destacat Andrés qui ja ha sumat els sis punts que confiava obtenir en els quatre partits consecutius que l'equip jugarà en dues setmanes.