‘El secret dels bons resultats és el treball diari i la implicació de l’equip’

L’entrenador de l’infantil D del FB Montcada, Biel Betrán, valora la bona trajectòria del seu conjunt

L'infantil D només ha perdut un partit aquesta temporada
Sílvia Alquézar
L’infantil D és l’equip del FB Montcada que està aconseguint els millors resultats  aquesta temporada. El conjunt que entrena Biel Betrán és el segon del grup 50 de la Segona Divisió, amb 30 punts, empatat amb l’Escola de Futbol de Ripollet, el líder contra el qual va encaixar la primera derrota a la lliga el passat 15 de gener per 2-0. “El secret de la bona trajectòria és el treball diari i la implicació de la plantilla”, afirma el tècnic, qui també destaca com a peça fonamental “la companyonia entre els nois. Si algú falla, no se li recrimina res, sinó que se li dona suport”, comenta Betrán.
L’infantil D s’ha marcat com a objectiu intentar guanyar la lliga, tot i que l’entrenador creu que “si no s’aconsegueix, no passarà res. Ens endurem el record d’aquesta temporada tan especial que estem vivint. Els jugadors estan molt il·lusionats amb aquesta experiència”. La plantilla està formada per futbolistes d’entre 12 i 13 anys amb moltes ganes de continuar aprenent i de deixar el nom de la ciutat el més a dalt possible. 
En el capítol ofensiu, destaca Marc Román, amb 13 gols, sent el tercer màxim golejador del seu grup. Mario Martínez, amb 7 gols, es troba a la dissetena posició al rànquing de pitxitxis.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari