El sènior A aconsegueix la primera victòria a Tercera Nacional contra el FS Gràcia (4-5)

El conjunt femení perd contra el FS Rubí (2-7) i el juvenil es retroba amb el triomf en superar el Manacor (3-1)

Una acció del partit entre el FS Montcada i el FS Rubí, de la Divisió d'Honor Catalana
Raül Rivas
Els jugadors del juvenil A del FS Montcada celebren la victòria contra el Manacor
El FS Montcada ha guanyat el primer partit a Tercera Nacional a la setena jornada

El FS Montcada va aconseguir aquest dissabte la primera victòria a Tercera Nacional després de guanyar a la pista del FS Gràcia per 4-5. El triomf permet al conjunt de Juanjo Amigo deixar l’última posició al grup 1 i pujar fins a l’antepenúltim lloc, amb 6 punts.

El Gràcia es va avançar en el marcador al minut 8, però abans del descans l’equip montcadenc va capgirar el resultat amb un gol de penal transformat per Marc Hermosel, al 10, i de Víctor, al 17. A la represa, els montcadencs van ampliar l’avantatge amb un golàs del porter David Loinaz al 23 i un del rival en pròpia porta (23’). En una errada defensiva del Montcada, el Gràcia va situar el 2-4 al 26, però un minut més tard, Marc Cárdenas va marcar el 5è per al conjunt d’Amigo en una acció de passi al pivot. El rival va fer el 3-5 després d’una possible falta contra el Montcada que l’àrbitre no va xiular i, als últims 10 minuts, el Gràcia va jugar de 5, però la defensa montcadenca va aguantar bé fins als últims 4 segons quan, després d’un refús, els locals van fer el definitiu 4-5.

Victòria importantíssima i treballada. Per fi es fa justícia al joc desenvolupat, amb una primera part molt igualada on el Montcada va saber aprofitar les seves ocasions”, ha valorat Amigo, qui també ha destacat l’esforç del seu equip a la segona part. “Sabíem que ens havíem de defensar al màxim i ser valents en atac per endur-nos el primer triomf”, ha indicat el tècnic. El FS Montcada jugarà aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet contra l’Eixample, al quart lloc de la classificació, amb 13 punts. El partit començarà a les 19h.

Sènior femení

L'equip que dirigeix Xavi Romeo es va veure superat clarament pel FS Rubí, que es va endur el triomf del pavelló Miquel Poblet amb una àmplia victòria per 2-7. Tot i que les montcadenques es van avançar en el marcador amb un gol d'Andrea Jiménez al minut 3, el rival va neutralitzar l'avantatge al 8 i, en dos minuts fatídics, van deixar pràcticament sentenciat el matx amb un 1-4 abans del descans. A la represa, al primer minut de joc va tornar a marcar el Rubí i, al 26, Sara García va fer el 2-5. En la recta final del partit, al 37, el Rubí va marcar dos gols més fins al definitiu 2-7. "El partit va ser bastant igualat, encara que el resultat no ho sembli. El rival va estar més encertat de cara a porteria i nosaltres no vam estar com sempre en defensa", explica el tècnic, qui opina que el Rubí i el Morell lluitaran per la primera posició. "Nosaltres estem un esglaó per sota, però és normal, perquè acabem de pujar enguany a la categoria", ha manifestat. Després d'aquesta jornada, el FS Montcada es troba a la vuitena posició de la Divisió d'Honor Catalana, amb 10 punts. El pròxim diumenge, visitarà la pista del Vilatorrada, novè amb 9 punts.

Juvenil A

El conjunt de Darío Martínez s’ha retrobat amb la victòria després de dues derrotes consecutives en superar el Manacor aquest dissabte a casa per 3 a 1. “Victòria patida, on vam portar el pes del partit durant molta estona, però no es va materialitzar en gols”, ha comentat el tècnic, Darío Martínez. La primera part va acabar amb avantatge mínim per als locals (1-0), que van ampliar la diferència en l’inici del segon temps amb dos gols més en un minut. El rival va intentar retallar diferències jugant de 5, però no van generar moltes ocasions. “L’equip va fer un joc molt sòlid i van competir durant els 40 minuts, que és el que més ens estava costant els últims partits”, ha manifestat Martínez. El juvenil es troba a la novena posició al grup 3 de la Divisió d'Honor Estatal, amb 12 punts. El pròxim dissabte visitarà la pista del Ripollet, a la vuitena posició amb els mateixos punts que els montcadencs.