El sènior femení de l’EF Montcada ja és lider en solitari

Ha derrotat el Vic Riuprimer (1-0) i és l’únic equip del seu grup que ha sumat tots els punts en joc

El sènior femení de l’EF Montcada ja és líder en solitari del grup 3r de Primera Catalana després d’aconseguir aquesta tarda la seva tercera victòria consecutiva a l’estadi de Can Sant Joan contra el Vic Riuprimer RFC (1-0). Les vigatanes, que encara no havien debutat a la lliga, ha començat amb mal peu el partit i als cinc minuts han encaixat l’únic gol del partit, aconseguit per la defensa local Isabel Rodríguez. El marcador no s’ha tornat a moure i la derrota del CF Palautordera al camp del Pontenc Club Esportiu (7-1) permet que l’equip d’Antonio Moya lideri en solitari el seu grup amb nou punts. A la propera jornada, les montcadenques descansaran ja que el seu rival, el CF Sils, s’ha retirat de la competició.