El sènior femení de l’EF Montcada perd el seu segon partit contra el CE Pontenc (2-5)

Les gironines, que perdien 1-0 al descans, li han donat la volta al marcador al tram final

Després de perdre per primera vegada la setmana passada al camp de l’AEC Malleu, el sènior femení de l’EF Montcada ha perdut aquest migdia el segon partit de la temporada a l’estadi de Can Sant Joan contra el Club Esportiu Pontenc (2-5). L’equip d’Antonio Moya s’ha avançat a la mitja hora de joc amb un gol d’Ainara Talavera (30’) i, tot i disposar de més ocasions per ampliar el seu avantatge, amb aquest resultat s’ha arribat al descans. A la segona meitat, el Pontenc li ha donat la volta al marcador amb dos gols en quatre minuts, entre el 62’ i el 66’. L’EF Montcada ha empatat un minut més tard gràcies a una nova acció d’Ainara Talavera, però a manca de 13 minuts per al final del partit, el Pontenc s’ha tornat a avançar en el marcador. Les montcadenques s’han volcat a l’àrea contrarìa en busca de l’empat i el Pontenc ho ha aprofitat per tancar el partit amb dos gols més als minuts 87’ i 89’. “Hem perdut perquè no hem tingut encert davant la porteria contrària. El partit s’ha jugat de tú a tú i ha estat una lliçó del nivell de futbol que es pot veure en aquesta categoria”, ha valorat el tècnic de l’EF Montcada, Antonio Moya, qui no es mostra preocupat per haver perdut dos partits de manera consecutiva: “La derrota a Manlleu va arribar més per l’àrbitre que pel joc. No estic content amb aquests dos resultats, però no puc retreure res a les meves jugadores perquè ho han fet tot per guanyar”