El sènior femení del FB Montcada suma el primer triomf a la lliga contra l’Andorra B (2-1)

La UD Santa María perd al camp de L’Esquerra de l’Eixample (3-0) amb un home menys des del minut 36

Jonàs Arrieta dona instruccions a les jugadores del FB Montcada durant un entrenament
Arxiu/ Sílvia Alquézar

El sènior femení del FB Montcada ha aconseguit la primera victòria a la lliga, al grup 2 de Segona Divisió, després de guanyar l’Andorra B per 2-1. Les montcadenques s’ha situat a la sisena posició, amb 4 punts, mentre que el rival es manté amb un punt a l’onzena plaça.

L’Andorra va inaugurar el marcador al minut 18, però Núria Martínez va empatar al 22. Just en el primer minut de la represa, les locals van marcar el gol de la victòria, obra de Brenda Rodríguez. La capitana, Andrea Alcalà, s’ha mostrat molt contenta amb el triomf: “Pensàvem que serien unes rivals complicades, però vam trobar que podíem guanyar des del primer moment”, ha argumentat la jugadora, qui ha destacat que l’equip va millorant: “Cada setmana desmostrem que som capaces de superar-nos”. El FB Montcada jugarà el pròxim diumenge al camp del Balconada, el cuer del grup que encara no ha sumat cap punt.

Tercera Catalana

La UD Santa María va trencar la ratxa de dues victòries consecutives en perdre al camp de l’Esquerra de l’Eixample per 3-0. El partit va quedar condicionat per l’expulsió del jugador montcadenc Joan Lorente al minut 36, que va deixar el seu equip en inferioritat numèrica durant la major part del partit, i la lesió del central Eleder Ortolà. D’altra banda, l’entrenador, Andoni Ortolà, ha criticat l’actuació arbitral en considerar que “el segon gol del rival no era vàlid per un clar fora de joc”. El tècnic reconeix que el seu equip no es va trobar còmode “davant un rival dur, al límit sempre en les entrades, permeses pel col·legiat. No vam saber fer el nostre joc fins als darrers 15 minuts del partit, però no van quedar reflectits en el marcador”, ha valorat Ortolà.  El rival ocupa la segona plaça del grup 13 de Tercera, amb 14 punts, mentre que el Santa María és a l’onzè lloc, amb 7. El pròxim dissabte, el club de Terra Nostra rebrà la visita del Piferrer, dotzè amb un punt menys que els montcadencs.