El sènior femení del FS Montcada perd a la pista del Futsal Mataró i s’enfonsa a la classificació (6-0)

El juvenil va empatar 4-4 a la pista del Martorell en un partit que va merèixer els tres punts

El sènior femení té molt complicada la permanència
Berta Barcons

El sènior femení del FS Montcada va caure per 6-0 contra el Futsal Mataró en un mal partit que no van tenir opcions en cap moment. Les montcadenques es queden com a cuers de la lliga amb 4 punts i cada cop es compliquen més la seva salvació a la Divisió d’Honor femenina.

El Mataró va sortir més endollat i en el minut 5, Patricia es va ficar un gol en pròpia porteria per posar l’1-0 en el marcador. Poc després, el conjunt mataroní va transformar un penal per el 2-0. Les locals van sentenciar el matx en la primera part amb dos gols més per anar al descans amb 4-0 a favor.

Hem de preparar l’equip per la temporada vinent. Fer un bon projecte i rearmar-nos

Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada

En la segona part, el Montcada no va tenir cap reacció i el Mataró va posar el 6-0 definitiu en el marcador. “Hem de preparar l’equip per la temporada vinent. Fer un bon projecte i rearmar-nos”, destaca Erik Berlinghieri, tècnic del FS Montcada. El conjunt blue es queda com a cuer en solitari amb 4 punts, a 12 de la salvació.

Juvenil

El juvenil A del FS Montcada va empatar 4-4 en un partit que va merèixer treure els tres punts de la pista del 5 Sala Martorell. Els blue van començar molt bé i els nou segons van marcar el 0-1. Els montcadencs van fer una gran primera meitat i van marxar al descans amb avantatge per 1-2.

David Estévez amb la pilota els peus, va ser un dels jugadors destacats, juntament amb Isaac Boqué
Quim Bilbeny

En la segona part, el Martorell va reaccionar marcant el 2-2, però el Montcada no es va venir abaix i es va tornar a avançar en el marcador. El conjunt martorellenc va empatar de nou, i amb una errada arbitral greu es va avançar en el marcador. Finalment, els blue van marcar el 4-4 definitiu. “Vam tenir per guanyar el partit nosaltres, i aquest punt no ens serveix de molt. Volia destacar la participació de Sergio Morata i Izan, del juvenil B, que van venir a ajudar i van fer un gran partit”, subratlla Nando Sáez, tècnic del FS Montcada.

Vam tenir per guanyar el partit nosaltres, i aquest punt no ens serveix de molt. Volia destacar la participació de Sergio Morata i Izan, del juvenil B, que van venir a ajudar i van fer un gran partit

Nando Sáez, tècnic del FS Montcada

Els montcadencs intentaran fer bo aquest punt el dissabte vinent a la pista del FS Montesión, 15è classificat amb 7 punts. El Montcada se situa 14è amb 18 punts a 5 de la salvació.