El sènior femení perd a Cervera per 4-3 amb un gol polèmic a l’últim minut

El primer equip masculí cau contra el Montsant per 1-4 i se situa al penúltim lloc. L’alegria de la jornada la va protagonitzar el juvenil A, que supera el Futsal Vicentí per 6-3

El FS Montcada ha encaixat la cinquena derrota consecutiva
Arxiu/Raül Rivas

El FS Montcada va encaixar a la pista del Cervera-Segarra la cinquena derrota consecutiva que l’han enfonsat fins a l’antepenúltima posició a la Divisió d’Honor Catalana, amb 10 punts. El conjunt de Xavi Romeo va perdre contra el conjunt lleidatà, que arribava al matx amb un punt més que les montcadenques, per 4-3 amb un gol polèmic a l’últim minut en pròpia porta.

La pilota va passar per sobre de la biga i de la cistella del sostre, una situació que el reglament recull aquest tipus de jugades s’han d’anul·lar”, ha reclamat el tècnic montcadenc, qui està content amb l’actitud i el joc de la plantilla, tot i que ha lamentat que no està tenint sort de cara a gol: “Portem setmanes que la pilota no vol entrar, però juguem millor que les nostres rivals. Si seguim treballant així, es revertirà la situació”. El FS Montcada femení tancarà el 2021 amb la visita de l’Amposta, el pròxim diumenge, al pavelló Miquel Poblet (15.45h).

Masculí

El FS Montcada masculí va perdre contra el Montsant, implicat també en el descens al grup 1 de la Tercera Estatal, per 1-4 i se situa, de nou, a la zona baixa de la taula, sent el penúltim classificat, amb 9 punts. L’equip local es va avançar en el marcador amb un gol d’Àlex Vaca al minut 19, però a la segona part el rival va capgirar el resultat amb quatre gols.

És difícil guanyar contra un equip que no juga a futbol sala, amb provocacions i constants interrupcions del joc. La nostra plantilla és molt jove i encara no està preparada per enfrontar-se a aquest tipus de rivals”, ha comentat el tècnic, Juanjo Amigo, qui ha lamentat “la falta d’esportivitat del rival durant tot el partit”, posant com a exemple el quart gol del Montsant, quan el jugador visitant va parar la pilota a la mateixa línia de gol esperant que arribés un rival per marcar. Amigo també ha criticat l’actuació arbitral: “Aquests arbitratges no ajuden a aturar aquest joc. És el mateix col·legiat que ens va xiular a la pista de la Prosperitat, on també hi va haver aldarulls”, ha indicat l’entrenador, qui ha avançat que el club montcadenc presentarà una queixa a la Federació Catalana de Futbol.

Aquest mes de desembre, s’han produït tres baixes al FS Montcada, amb la marxa del porter Sergio i els jugadors Víctor Sánchez i Yassine Rahimi. El club ja ha incorporat un porter nou, Ivan Arcusa, que prové del Pou Escorial, i té previst fitxar un parell de jugadors “que ens permetin millorar la nostra capacitat golejadora”. A l’última jornada de l’any, l’equip visitarà dissabte vinent la pista de l’Arenys de Munt, el vuitè classificat amb 13 punts.

Juvenil

L’única alegria de la jornada va ser la victòria del juvenil A, que va vèncer el Futsal Vicentí per 6-3 després de dues derrotes consecutives. L’equip que dirigeix Darío Martínez s’ha situat a la novena posició, amb 18 punts, al grup 3 de la Divisió d’Honor Estatal, amb 18 punts. El FS Montcada jugarà el pròxim dissabte a la pista de l’Industrias Santa Coloma, el cinquè classificat, amb 21 punts.