El sènior femení suma el primer punt de la temporada

El Joventut Handbol Mataró ha aconseguit l’empat al Miquel Poblet als últims segons (20-20)

El sénior femení del Club Handbol La Salle ha aconseguit el seu primer punt de la temporada després d’empatar aquest matí al pavelló Miquel Poblet contra el Joventut Handbol Mataró (20-20). El partit ha estat molt igualat, tot i que les montcadenques tenien baixes importants com la de Simona. Al descans, s’ha arribat amb empat (11-11). A la segona part, ha continuat la mateixa dinàmica d’igualtat. L’equip d’Esperanza Hoyos ha arribat als últims segons del partit amb avantatge, però una errada en defensa ha permès l’empat de les visitants. “Aquesta última jugada ens deixa un regust amarg, però hem de mirar la part positiva. Hem sumat el primer punt i l’equip va millorant”, ha comentat Esperanza Hoyos.