El sènior masculí aconsegueix un empat en un partit que tenia perdut

Un gol de penal d’Albert Maresma ha propiciat l’empat a casa contra el Florida Universitària (25-25)

“Vista la primera part hem perdut un punt, però veient com estava el partit a manca de mig minut per al final, hem guanyat un. El resultat ha estat just”. Aquest és l’anàlisi que fa Jaume Puig, tècnic del sènior masculí del CH La Salle, de l’empat d’aquest vespre entre el seu equip i el Florida Universitària (25-25) al pavelló Miquel Poblet.

El matx ha tingut dues cares ben diferenciades. A la primera, gràcies a una gran defensa i un bon atac, el CH La Salle ha estat superior i s’ha anat al descans amb un clar 15 a 11. A la segona part, els valencians han reaccionat. La seva millora en el joc, unit a algunes errades en atac dels montcadencs, ha tornat a igualar el marcador. A manca de mig minut per al final, el Florida Universitària guanyava per un gol, 24 a 25, i tenia la possessió de l’esfèric. Després d’un temps mort demanat pel tècnic visitant, els lassal·lians han recuperat la pilota i han forçat un penal que Albert Maresma ha transformat en el definitiu empat a 25.