El sènior masculí cau clarament a la pista del Vendrell (28-22)

Els de Jaume Puig, amb les baixes de Manel Gámiz i Jesús Pons, han pagat la seva mala primera part

El sènior masculí del Club Handbol La Salle no ha pogut aconseguir la seva tercera victòria consecutiva i ha perdut a la pista del CEH Vendrell per 28 a 22. Els homes de Jaume Puig han pagat car la seva mala primera part. Amb moltes errades en atac, els locals han estat superiors i s’han anat al descans amb un avantatge de cinc gols (14-9).
A la segona part, els montcadencs han millorat, però el desavantatge era massa gran per poder somniar amb la remuntada. A més, l’equip ha notat les baixes de Manel Gámiz, que deixa definitivament l’equip per marxa a treballar a l’estranger, i Jesús Pons, que està amb grip. “A partir d’ara hem de pensar en reestructurar l’equip amb la important baixa de Gámiz. Hem vingut amb la il·lusió d’aconseguir la tercera victòria seguida, però la veritat és que la seva victòria ha estat justa”, ha explicat el tècnic Jaume Puig després del partit.