El sènior masculí demostra el seu potencial davant del segon classificat

Els montcadencs s’imposen al Sant Joan Despí A per 35 a 32

L'equip femení rebrà dissabte la visita del líder, l'Igualada, amb el qual està empatat a punts
Sílvia Alquézar
Abans del partit contra el Sant Joan Despí el sènior A masculí va participar a la presentació de tots els equips

Després de les recents derrotes contra La Roca (1r) i un rival directe com l'OAR Gràcia (5è) el sènior masculí A de La Salle ha demostrat aquesta passada jornada que té potencial per enfrontar-se als equips més forts del grup de Primera Estatal. Així ho demostra la victòria a casa contra el Sant Joan Despí A, que arribava com a segon classificat, per 35 a 32. Si bé els visitants van dominar els primers minuts del matx, a partir del primer quart els lassal·lians es van posar per davant i ja no van deixar de controlar el marcador fins al final arribant a tenir un avantatge de 8 gols en alguns moments del matx.

"El partit ens ha sortit rodó, estic molt content de l'actitud dels meus jugadors i aquests dos punts ens permeten ficar-nos novament entre la part capdavantera del grup", ha dit el tècnic dels lassal·lians, Pau Lleixà. Després d'aquesta jornada, els montcadencs continuen a la sisena plaça mentre el Sant Joan Despí ha baixat a la tercera posició. Dissabte vinent La Salle es desplaçarà a la pista del desè classificat, el Poblenou.

Femení, 2a Catalana

Les fèmines, per la seva banda, van guanyar aquest diumenge el Sant Llorenç amb comoditat per 20 a 29. Dissabte a les 20h, al pabelló Miquel Poblet, les montcadenques disputaran el partit que pot decidir un canvi al front de la classificació ja que s'enfronten contra el líder provisional, l'Igualada, amb el qual les lassal·lianes es troben empatades a punts.