El sènior masculí suma la seva primera victòria

Els homes de Jaume Puig guanyen a la pista de l’Hanbdol La Garriga (26-31)

La Salle ha aconseguit la primera victòria a la lliga de Primera Estatal en superar aquest dissabte La Garriga per 26 a 31. El partit no va començar bé per als homes de Jaume Puig, que van anar pràcticament per darrera en el marcador durant tot el primer temps amb desavantatge superiors a 3 gols. Malgrat aquel mal inici, els montcadencs no van perdre la cara al partit en cap moment, aconseguint arribar al descans amb un empat a 13 en l’electrònic. A la represa, la igualtat va ser la tònica predominant dels primers minuts, però a partir d’aquí el Montcada va prémer l’accelerador fins al defintiu 26 a 31. Aquest triomf és molt important per als lasal.lians perquè els dóna confiança i els permet sumar els dos primers punts de la temporada al Grup C. La Salle es troba a la novena posició amb 2 punts, mentre que el seu rival és el cuer amb cap victòria.