El Shi-Kan obté uns grans resultats al Campionat de Catalunya de Kyokushinkai

Va guanyar 14 medalles: quatre ors, dues plates i vuit bronzes. L’aleví Ayman Khella es va proclamar subcampió d’Espanya en kumite el 26 d’abril a Córdoba

Alguns dels medallistes del Shi-Kan amb el seu entrenador, Miguel Franco
Shi-Kan
L'aleví Ayman Khella, subcampió d'Espanya en kumite

El Club Esportiu Shi-Kan Montcada va obtenir uns grans resultats al Campionat de Catalunya de Kyokushinkai que es va disputar aquest dissabte al pavelló Miquel Poblet. Els juvenils Ismael Estaire i Paula Franco i els infantils Hugo Villaitodo i Luica Franco es van proclamar campions de Catalunya en kata. En aquesta prova, i en la categoria infantil masculina, el Shi-Kan va ocupar les tres primeres posicions ja que Eric Ruiz i Fransces Cinca va acompanyar Villaitodo al podi. El club montcadenc va aconseguir vuit medalles més. El júnior Kevin González va guanyar la plata en kata i es van emportar el bronze els sèniors Rubén Serrano (kata), Marta García (kata) i Francesc Carbajal (kumite, -75 kg), el júnior Eric Puig (kumite, -75 kg), el cadet Amin Khella (kumite, -60 kg), l’aleví Pau Ruiz (kata) i el benjamí Xavi López (kata).

Campionat d’Espanya. El karateka aleví Ayman Khella, del Shi-Kan, va aconseguir la medalla de plata al Campionat d’Espanya Infantil que es va disputar els dies 25 i 26 d’abril a Córdoba. Khella es va proclamar subcampió d’Espanya en kumite -30 kg defensant els colors de la federació catalana. El club montcadenc també va estar representat per la juvenil Paula Franco (kumite, + 50kg) i l’infantil Eric Ruiz (kumite, -46 kg).