El tècnic del sènior masculí de la Salle d’handbol, Jaume Puig, deixa l’entitat

L’entrenador ha dirigit la banqueta local les darreres quatre jornades

El tècnic de La Salle masculí en les quatre últimes temporades ha pres la decisió de no continuar a la banqueta del primer equip. Jaume Puig ha decidit tancar la seva segona etapa d’entrenador a La Salle, que va començar la campanya 2002-03 coincidint amb la celebració del 50è aniversari del club. Puig tanca la segona etapa com entrenador del club montcadenc. El tècnic dedicarà ara el temps per seguir la trajectòria dels seus fills.
L’exjugador recorda com a moment més satisfactori d’aquest segona etapa, l’any que es va aconseguir el retorn a Primera Catalana, “La satisfacció més gran que he tingut va ser el retorn a Primera Catalana l’any de la celebració del 50è aniversari del club. Quan vaig agafar l’equip a principi de temporada l’objectiu prioritari era pujar i es va aconseguir”. Després d’aconseguir jugar a la màxima categoria catalana, la Salle va disputar durant dos anys seguits la fase d’ascens. Aquesta any, el tècnic deixa la banqueta en un any que ha estat molt complicat perquè enguany baixaven set equips. Puig ha destacat que l’objectiu era mantenir-se i es va aconseguir en el darrer matx de lliga, on el sènior masculí va guanyar al camp del Sant Cugat per 21-22. La victòria suposava mantenir l’equip a la Lliga Catalana un any més.
Finalment, Jaume Puig ha parlat sobre el futur de l’equip, “Queda un bon bloc. S’han retirat alguns veterans però hi ha renovació, ja que dos júniors, Chus i Albert, han demostrat que tenen un lloc en l’equip”.
L’entrenador, Jaume Puig, tanca així la seva etapa com a entrenador. El montcadenc ha estat 171 vegades en la selecció espanyola absoluta, ha participat en 2 Jocs Olímpics i en 5 campionats mundials, i ha estat escollit dues vegades per formar part de la selecció mundial. A nivell esportiu ha portat el nom de Montcada arreu del mon, i des de fa anys ha estat entrenador d’aquest Club.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari