El Tordo inicia una nova temporada de veda general

El club de caçadors ja acumula més de 50 anys d’activitat en els dos vedats que existeixen a Montcada i Reixac

Un dels membres d'El Tordo, en plena acció de cacera

Gaudir de la natura i de la caça. Amb aquesta dobe motivació, el Club de Caçadors El Tordo acumula ja més de 50 anys d’actividat. Fundat al 1960, aquesta entitat, presidida per Domingo Calduch, compta actualment amb uns 150 socis que poden fer la seva activitat, especialment durant tots els caps de setmana, en els dos vedats de caça que existiesen a Montcada i Reixac: el que està situat a la Serralada de Marina i un altre a l’antiga zona militar, a Mas Duran, entre Montcada, Cerdanyola, la Llagosta i Ripollet.

Amb els gossos com els seus grans aliats i companys, els membres d’El Tordo es defensen dels que són crítics amb la caça, una afició esportiva, que segons diuen, els manté en contacte amb la natura i els permet relacionar-se amb altres amants d’aquesta activitat.

Els caçadors d’El Tordo ja han iniciat una nova temporada de veda general després d’una mitja veda, segons expliquen, molt fructífera amb tórtores i tudons. Per aquesta nova temporada, els membres de l’entitat es mostren optimistes amb la presència d’una bona quantitat de conills i perdius.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari