El torneig indoor reuneix a Montcada velles glòries del Barça i de l’Espanyol

Les finals infantil i aleví tindran lloc demà i també un partit de directius, artistes i periodistes

Luis Enrique, Guardiola, Sergi, Torres Mestre, Jordi Lardín o NKono són algunes de les figures del Barça i l’Espanyol que demà desfilaran pel pavelló Miquel Poblet de Montcada i Reixac, en el tercer torneig de futbol indoor que organitzen l’Ajuntament, l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME) i l’empresa Futbol Indoor Events. En les dues primeres edicions, el rival del Barça va ser el Real Madrid i en aquesta ocasió és l’entitat blanc-i-blava. El partit es jugarà a les 19.30h i és el colofó de tres dies dedicats al futbol sala que viu a hores d’ara Montcada. Per tercer any consecutiu, Montcada i Reixac acull el Circuit Futbol Indoor 2007, que enguany portarà al pavelló un partit de veterans del Barça i de l’Espanyol, el preludi del partit de lliga de Primera Divisió que disputaran els dos equips dissabte al Camp Nou.

Les dues anteriors edicions, amb el Real Madrid com a rival, es va omplir de gom a gom el pavelló Miquel Poblet. Al derbi de demà de veterans dels dos clubs catalans també es preveu que hi hagi molt de públic, tot i que la rivalitat Barça-Madrid va fer que dies abans del partit ja no hi hagués entrades. Aquest any encara hi ha aforament disponible i el preu de cada entrada és de 2 euros. El regidor d’Esports en funcions de l’Ajuntament de Montcada i Reixac, Juan Parra (PSC), ha dit que demà s’espera molt de públic. A principi d’any, el Real Madrid va decidir que el partit de veterans amb el Barça es disputés a la capital espanyola, després de dos anys fent-se a Montcada. Segons el regidor d’Esports, l’expectació que havien generat els dos primers indoors va motivar l’Ajuntament a buscar una alternativa i l’opció ha estat l’Espanyol.

El partit de veterans serà el plat fort d’un programa d’activitats que va començar ahir amb un torneig de futbol sala de la categoria infantil (a la foto), amb jugadors de 14 equips escolars i federats de Montcada. Avui els nens continuen sent els protagonistes amb els play-off de la categoria aleví. La final infantil la disputaran els equips B i C de l’Escola de Futbol Montcada. Les finals d’aquests dos torneigs tindrà lloc demà, a partir de les 16h. Demà, a les 28h, també hi haurà un altre partit de futbol entre representants del Barça i de l’Espanyol. En aquest cas, els jugadors seran, entre d’altres, representants de les directives dels dos equips, periodistes, presentadors i artistes.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari