El Triomf UB MiR acaba la lliga a la pista del CB Quart amb opcions d’ascens a Copa Catalunya

Els blaus necessiten guanyar i esperar que els seus rivals punxin per pujar de categoria

Roger Cerón fent una entrada en el partit a casa vs CB Cabrera
Berta Barcons

El primer equip del Triomf UB MiR visita la pista del CB Quart, cuer classificat, el diumenge 21 de maig a les 19.45 h en l’última jornada de lliga. Els blaus necessiten guanyar i esperar els resultats dels tres primers classificats per tenir opcions d’ascens a Copa Catalunya.

Els blaus arriben a l’última jornada de lliga amb possibilitats d’aconseguir un ascens històric, després de pujar la categoria a Primera Catalana la temporada passada. L’any dels montcadencs ha sigut molt bo i han assolit la fita de guanyar tots els seus partits al Miquel Poblet. “Tenim moltes ganes d’acabar aquesta gran temporada amb una victòria a domicili”, destaca Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR, tot afegint que” malgrat la classificació, no serà un partit fàcil, ja que a casa ens van complicar molt les coses”. Els blaus se situen en 4a posició amb 17 victòries i 8 derrotes. A tan sols un triomf dels tres primers: l’Adepaf (3r), l’Argentona (2n) i el Bàsquet Girona (1r).

Tenim moltes ganes d’acabar aquesta gran temporada amb una victòria a domicili. Malgrat la classificació, no serà un partit fàcil, ja que a casa ens van complicar molt les coses

Òscar Gallifa, tècnic de la UB MiR

Per la seva banda, el Quart és el cuer de la categoria amb només 3 victòries i 22 derrotes. Els gironins ja han baixat matemàticament de categoria. El matx entre ambdós conjunts de la primera volta el va guanyar la UB MiR per 72-61.

Deixa un comentari